Γιάννης Ιωαννίδης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία και η ταφή του

Η τελετή θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο

Φτωχότερος από σήμερα ο ελληνικός αθλητισμός μετά την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Θρήνος στον κόσμο του μπάσκετ - και όχι μόνο- μετά την είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο κορυφαίος προπονητής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από μια δύσκολη περίοδο με την υγεία του.

Μέσα από τα social media, ο αθλητικός κόσμος και όλοι όσοι τον γνώριζαν, φίλοι και συγγενείες, αποχαιρετούν τον Γιάννη Ιωαννίδη με φωτογραφίες και αποσπάσματα από δηλώσεις του στο παρελθόν.

«Με θλίψη αποχαιρετώ τον Γιάννη Ιωαννίδη. Τον παλαιό βουλευτή και υπουργό της παράταξής μας, αλλά και τον αθλητή και προπονητή που έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιάννης Ιωαννίδης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία και η ταφή του

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Insports, το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη θα μπορέσουν να πουν την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου οι συγγενείς, φίλοι και οι άνθρωποι του μπάσκετ. Η κηδεία του κορυφαίου προπονητή θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:00 στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, σε μία τελετή που θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο. Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα γίνει η ταφή του στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top