Νικηφόρο ντεμπούτο του Πογιέτ στην Εθνική: Νίκη με 1-0 στη Ρουμανία  

Τι δήλωσε ο νέος προπονητής της Ελλάδα μετά τη νίκη    

Πογιέτ

Νικηφόρο ντεμπούτο στον  πάγκο της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου έκανε ο Γκουστάβο Πογιέτ, καθώς η Ελλάδα επικράτησε χθες σε εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τη Ρουμανία με 1- 0. 

Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Η Ελλάδα ήταν καλύτερη από τους Ρουμάνους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πέτυχε ένα γκολ με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 39 και ένα που δεν μέτρησε με τον Γιακουμάκη στο 22, αφού ο Ισπανός διαιτητής υπέδειξε μάλλον κακώς ως οφσάιντ τον Ελληνα επιθετικό. Την Δευτέρα η εθνική θα δώσει ακόμα ένα φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα.

Euro 2004: 17 χρόνια από τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος!

Η νίκη σε ένα φιλικό παιχνίδι δεν δίνει προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά το επιτυχημένο πέρασμα της Εθνικής ομάδας από το Βουκουρέστι, ήταν αναμφίβολα ένα πρώτο θετικό βήμα για την εθνική ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ. 

«Ήταν σημαντικό να νικήσουμε, να αποκτήσουμε νοοτροπία νικητή. Οι αγώνες είναι θέμα ισορροπίας. Οφείλεις να δημιουργείς ευκαιρίες, το κάναμε και σκοράραμε και δεν δεχτήκαμε γκολ, οπότε στο τέλος της ημέρας για πρώτο παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος» δήλωσε ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός μετά τη νίκη. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top