Στα χέρια του Ελληνοαυστραλού Υπουργού η τύχη του Τζόκοβιτς

Ο Νόλε παραδέχτηκε πως έδωσε συνέντευξη αν και ήταν θετικός

Όλο και πιο βαρύ, γίνεται το κλίμα στην Αυστραλία, για τον Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος  σούπερ σταρ παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα ενώ νοσούσε.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχθηκε ότι είχε κορωνοϊό και πήγε για φωτογράφιση

Πλέον, ο υπουργός Μετανάστευσης, Αλεξ Χωκ, που έχει ελληνικές ρίζες, αξιολογεί  τα νέα δεδομένα, πριν ανακοινώσει την απόφαση του..

Ο  Νόβακ Τζοκοβιτς παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και έδωσε συνέντευξη σε Γαλλο Δημοσιογράφο ενώ ήταν θετικός τον κορωνοϊό.

Η παραδοχή του, ότι έσπασε την καραντίνα ενώ νοσούσε, για να δώσει συνέντευξη σε γαλλικό περιοδικό  κάνει το γύρο του κόσμου 

Mάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη, δεν γνώριζε, ότι ο Τζόκοβιτς νοσούσε.

Ο Τζόκοβιτς δικαιολογήθηκε δηλώνοντας  πως το έκανε για να μην "κρεμάσει" τον δημοσιογράφο, και πως καθ' όλη τη διάρκεια της συνέντευξης δεν έβγαλε τη μάσκα.

Τα ανοιχτά μικρόφωνα, μπορεί να εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τους Αυστραλούς δημοσιογράφους, αλλά το κλίμα στην Μελβούρνη είναι εξαιρετικά βαρύ για τον Σέρβο σούπερ σταρ.


Πλέον ήρθε η ώρα του  Ελληνο-Αυστραλού υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, ο οποίος ερευνά  και για το ταξίδι στην Ισπανία, που δεν ανέφερε  ο Τζόκοβιτς κατά την είσοδο του  Αυστραλία. 

Τζόκοβιτς: Ο Ατζέντης μου απολογείται ειλικρινά για το γραφειοκρατικό λάθος

Μαρτυρίες παντός από την Μαδρίτη τον καίνε έτσι κι αλλιώς  Όπως έκανε άθελά της  και μια μικρή Ισπανίδα θαυμάστρια του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top