Γαλλίδα ολυμπονίκης ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο και προπονητή της

Η Μαργκό Πινό ανήρτησε φωτογραφία με τους μώλωπές της στο Instagram

Μαργκό Πινό/ AP

Σε μία τρομακτική καταγγελία κατά του συντρόφου και προπονητή της προχώρησε η Γαλλίδα τζουντόκα, Μαργκό Πινό, η οποία πριν λίγους μήνες αναδείχθηκε «χρυσή» Ολυμπιονίκης στο μικτό ομαδικό των Αγώνων του Τόκιο. 

Σύμφωνα με την 27χρονη αθλήτρια, τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. 

«Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, το κεφάλι μου χτύπησε στο πάτωμα αρκετές φορές, και στο τέλος με στραγγάλισε» αναφέρει η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2020, σε ανάρτησή της στα social media, όπου παράλληλα δημοσιεύει φωτογραφία της με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης.

Peng Shuai: Εμφανίστηκε η Κινέζα τενίστρια - Ανησυχία για την ασφάλειά της

Οπως εξηγεί η Πινό, κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα χέρια του συντρόφου της και κατέφυγε στο σπίτι των γονιών της, έχοντας υποστεί μεταξύ άλλων κάταγμα στη μύτη. Κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, όμως σήμερα το δικαστήριο απάλλαξε τον σύντροφό της από τις κατηγορίες. 

ΗΠΑ:Συνελήφθη κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης για ενδοοικογενειακή βία

«Τι αξία έχει η συκοφαντική υπεράσπισή τους απέναντι στις πληγές μου και το αίμα που χύθηκε στο πάτωμα του σπιτιού μου; Τι χρειαζόταν; Ίσως να πεθάνω τελικά;» αναρωτιέται στην ανάρτησή της η Πινό και καταλήγει: «Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top