Peng Shuai: Εμφανίστηκε η Κινέζα τενίστρια - Ανησυχία για την ασφάλειά της

Η πρωταθλήτρια είχε καταγγείλει στέλεχος της κυβέρνησης για βιασμό

Μετά από πολλές μέρες ανησυχίας, η Κινέζα τενίστρια Peng Shuai έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την καταγγελία της για βιασμό από τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ζανγκ Ζαόλι.

#WhereIsPengShuai: Παγκόσμια κατακραυγή για την εξαφάνιση της Πενγκ Σουάι

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ, η πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο διπλό εμφανίστηκε σε 25λεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter να χαμογελάει, να χαιρετάει και να υπογράφει μπάλες του τένις για παιδιά στο τουρνουά Fila Kids Junior Tennis Challenger Finals.

Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν πως η εμφάνιση αυτή δε σημαίνει πως η Peng Shuai είναι ασφαλής, καθώς το βίντεο αναρτήθηκε από την εφημερίδα Global Times, η οποία εκδίδεται από την Λαϊκή Ημερησία, την επίσημη εφημερίδα του κυβερνώντος Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τένις δεν είχε εμφανιστεί ούτε είχε κάνει κάποια δήλωση δημοσίως από τις 2 Νοεμβρίου που κατηγόρησε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ζανγκ Γκαολί ότι την είχε εξαναγκάσει να συνάψουν σεξουαλική σχέση.

Έκτοτε, πολλές προσωπικότητες του παγκόσμιου τένις, αλλά και δεκάδες χιλιάδες πολίτες εξέφραζαν την ανησυχία τους για την Peng Shuai στο twitter, με το hashtag #WhereIsPengShuai.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top