ΗΠΑ:Συνελήφθη κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης για ενδοοικογενειακή βία

Ο θύτης βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και διατάχθηκε η σύλληψή του

ενδοοικογενειακή βία

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης στις ΗΠΑ που γινόταν μέσω Zoom σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Ο θύτης βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και εν τέλει διατάχθηκε η σύλληψή του. 

Τζορτζ Φλόιντ: Αποζημίωση «μαμούθ» θα πάρει η οικογένειά του

Η δικηγόρος του θύματος, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, είπε στον δικαστή ότι είχε πληροφορίες ότι ο θύτης ήταν στο σπίτι του θύματος και μάλιστα στο διπλανό δωμάτιο κατά την ακρόαση. Εξέφρασε δε φόβο για την ασφάλεια του θύματος. 

Ο δικαστής ζήτησε από τον άνδρα να βγει έξω και να του δείξει τον αριθμό του σπιτιού στο οποίο που βρισκόταν. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι δεν έχει μπαταρία και λίγα λεπτά μετά άκουσε τους αστυνομικούς να χτυπούν την εξώπορτα.

Με το τσιγάρο στο στόμα και τις χειροπέδες στα χέρια ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν επιτέθηκε στη γυναίκα με τον δικαστή να του λέει: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος είναι στο διπλανό δωμάτιο και πιθανόν εκφοβίζει τον μάρτυρα. Μην πεις τίποτα άλλο. Η εγγύησή σου ακυρώνεται. Σκάβεις τον λάκκο σου. Έχεις φτάσει στον πάτο και συνεχίζεις να σκάβεις» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top