ΠΑΟΚ: 120 εκατ. ευρώ για τη νέα Τούμπα από τον Σαββίδη

Το ζήτημα με τον χορηγό ονομασίας και το plan B       

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης

Το θέμα με τη νέα Τούμπα έχει ανακινηθεί, ξανά, στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι το επανέφερε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης στην επικαιρότητα με τις δηλώσεις του. 

Αν κάναμε μια αξιολόγηση σε όσα είπε, το πιο σημαντικό είναι η προσπάθεια να πάρει κάποια χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης. Στην ουσία ο Σαββίδης ζήτησε να πάρει αυτό που αναλογεί στον Δικέφαλο, όπως είχε πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ 20 εκατ. ευρώ. Ο Ιβάν δεν ζήτησε χρήματα για το γήπεδο αλλά για τον περιβάλλοντα χώρο και τη συμμετοχή στο χωρικό σχέδιο. Γιατί τώρα του ζητούν να πληρώσει εκείνος την υπογειοποιηση με βάση το χωρικό σχέδιο, ενώ ο Σαββίδης ζητάει 20 εκατ. ευρώ για να προχωρήσουν όλα αυτά (ο,τι δόθηκε στην ΑΕΚ δηλαδή από την Περιφέρεια Αττικής).

Τι μένει μετά; Τα 120 εκατ. ευρώ που έχει κοστολογηθεί η δημιουργία του γηπέδου! Αυτά τα χρήματα θα τα δώσει όλα αποκλειστικά ο Σαββίδης, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρει χορηγό για την ονοματοδοσία του γηπέδου. 

Διαβάστε περισσότερα:  https://sportdog.gr/sports/podosfairo/article/671974/ependysh-sabbidh-120-ekatommyriwn-ayto-einai-to-onoma-ths-neas-toympas-allazei-to-plano
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top