Γιώργος Ρασσιάς: Νεκρός σε τροχαίο μαζί με τον γιο του ο γνωστός αθλητής

Ο αθλητής χειροπάλης ενεπλάκη σε τροχαίο στη Βουλγαρία

Θλίψη σκόρπισε στον χώρο της ελληνικής χειροπάλης η είδηση του θανάτου του βετεράνου αθλητή, Γιώργου Ρασσιά μαζί με τον γιο του, σε τροχαίο δυστύχημα.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπάλης τον αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιό του σε τροχαίο δυστύχημα καλό παράδεισο να έχεις φίλε μας κουράγιο στην οικογένεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία σε ανάρτηση της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πιο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Γιώργος Ρασσιάς είχε κατακτήσει -μετά από 15 μήνες προπονήσεων- 2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια.

Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος-Σοβαρά τραυματισμένες η σύζυγός του και η κόρη του

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το notospress.gr το τραγικό περιστατικό έγινε την Κυριακή 8/8/21 στη Βουλγαρία. Η οικογένεια του Γιώργου Ρασσιά, ταξίδευε από προορισμό διακοπών όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν πατέρας, μητέρα, γιος και κόρη συγκρούστηκε με μεγάλο φορτηγό.

Από την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί πατέρας και γιος και σοβαρά τραυματισμένες είναι η μητέρα και κόρη. Σύμφωνα με το lakonikos.gr, η κατάσταση της υγείας της συζύγου είναι σοβαρή, καθώς βρίσκεται σε κώμα, ενώ η κόρη έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στη λεκάνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top