Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες

Τι ζήτησε από τους Έλληνες

Στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο της επόμενες ημέρες. / Βίντεο: κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Μετά τον μεγάλο θρίαμβο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA από τους Μιλγουόκι για δεύτερη φορά μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο που σκόραρε 50 πόντους ετοιμάζετε να επιστρέψει στην Ελλάδα για διακοπές.

ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεσπά σε λυγμούς στην αγκαλιά της συζύγου του

Ο Γιάννης έδωσε τρομερή χαρά στο Μιλγουόκι, μια από τις φτωχότερες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτείων. Θα παραμείνει ήρωας για πάντα ότι κι αν γίνει από εδώ και πέρα. Όμως έχει κάνει και χιλιάδες Έλληνες να υποστηρίζουν τα «ελάφια» όπως λέγονται οι Μιλγουόκι και φυσικά και στην χωρά μας η χαρά ειναι μεγάλη για την επιτυχία του Γιάννη, του Θανάση και της ομάδας του. 

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο γυναίκα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέφτει στην αγκαλιά της γυναίκας του μετά την κατάκτηση του τίτλου. / φωτογραφία ap

Πανηγυρισμοί και σαμπάνιες στα Σεπόλια για τον «τεράστιο» Γιάννη

Όμως τώρα ήρθε η ώρα για ξεκούραση και όπως κάθε χρόνο η Ελλάδα ειναι ο τόπος που επιστρέφει ο Greekfreak και η οικογένειά του όποτε βρουν ελεύθερο χρόνο. Έτσι και τώρα αναμένονται το Σάββατο στην Αθήνα αρχικά και λογικά αμέσως μετά θα αναχωρήσουν για διακοπές στα ελληνικά νησιά όπως έκαναν και πέρυσι με ιδιωτικό σκάφος.

Αντετοκούνμπο NBA

Οι ελληνικές θάλασσες περιμένουν την τριάδα των πρωταθλητών του ΝΒΑ, τον Γιάννη και τον Θανάση από φέτος αλλά και τον Κώστα από πέρυσι. Και ο ίδιος χαριτολογώντας αμέσως μετα το παιχνίδι «απαίτησε» την παρουσία χιλιάδων Ελλήνων στο αεροδρόμιο αν και ξέρει ότι λόγω κορωνοϊού αυτό ειναι αδύνατο. 


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top