Κρίστιαν Έρικσεν: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Το μήνυμα που έστειλε

Επισκέφθηκε την εθνική ομάδα της Δανίας κι επέστρεψε στο σπίτι του

O Κρίστιαν Έρικσεν είχε καταρρεύσει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το Euro 2020, ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε εξιτήριο χθες  το απόγευμα (18/6) από το νοσοκομείο Rigshospitalet της Κοπεγχάγης, μετά από επιτυχημένη επέμβαση τοποθέτησης εμφυτεύσιμου καρδιομετατροπέα απινιδωτή (βηματοδότη), δήλωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας.

Στην ανάρτηση στο twitter, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τη Δανίας ανέφερε πως ο Κρίστιαν Έρικσεν επισκέφθηκε την εθνική ομάδα στο Helsingor και από εκεί θα πάει σπίτι του και θα περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

 

«Ευχαριστώ όλους για το τεράστιο κύμα συμπαράστασης. Ήταν απίστευτο να το βλέπεις και να νιώθεις. Η εγχείρηση πήγε καλά και εγώ τα πάω καλύτερα δεδομένων των συνθηκών. Ήταν υπέροχο που είδα τα παιδιά ξανά μετά το φανταστικό παιχνίδι που έπαιξαν χθες βράδυ. Δε χρειάζεται να πω ότι θα τους στηρίζω τη Δευτέρα εναντίον της Ρωσίας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 29χρονος διεθνής.

Κρίστιαν Έρικσεν: Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο Euro 2020

Η επέμβαση ήταν αναγκαία μετά την κατάρρευσή του με καρδιακή ανατροπή στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, στις 12 Ιουνίου. Η σκηνή με τον Δανό άσο του ποδοσφαίρου μεταδόθηκε απευθείας σε όλο τον πλανήτη και σόκαρε το παγκόσμιο κοινό, με τον Έρικσεν να σώζεται χάρη στην επιτόπια καρδιοαναπνευστική αναζωογόννηση και τον απινιδωτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top