Λουίς Σουάρες: Κατακεραυνώνει Κούμαν και Μπαρτομέου

Δεν έκρυψε την πικρία του για τη Μπαρτσελόνα

Λουίς Σουάρες

Ο  Λουίς Σουάρες, ο απόλυτος  πρωταγωνιστής  στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ατλέτικο, κατακεραύνωσε τον πρώην πρόεδρος Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου και τον Ρόναλντ Κούμαν για τη στάση τους.

 Παράλληλα εξήγησε γιατί έβαλε τα κλάματα μετά το ματς του Σαββάτου και αποκάλυψε πως θα συμβούλευε τον Λιονέλ Μέσι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα.

O Μπέκαμ καλεί τον Σουάρες!

 Αναλυτικά, μίλησε για:

-την πικρία του για τη στάση της Μπαρτσελόνα: «Δεν θα πάω ποτέ κόντρα στην Μπαρτσελόνα γιατί αυτή η ομάδα μού πρόσφερε τα πάντα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο. Προφανώς ο πρώην πρόεδρος είπε όσα είπε στα ΜΜΕ προτού καν μιλήσει μαζί μου. Αφού δεν ήθελαν να μείνω γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο; Ή γιατί δεν ήρθε ο προπονητής να μου πει ότι δεν με υπολογίζει γιατί θέλει έναν άλλου τύπου σέντερ φορ. Ο Κούμαν στην αρχή μου έλεγε ‘μου είπαν από τη διοίκηση να σου πω’ και μετά ήρθε και μου έλεγε ‘αν μέχρι αύριο δεν φύγεις, θα σε υπολογίζω στο επόμενο ματς’. Τότε κατάλαβα ότι δεν έχει ισχυρή προσωπικότητα. Δεν ήταν θέμα προπονητή, ήταν άνωθεν εντολή. Όμως δεν αλλάζει αυτό τα συναισθήματά μου για την Μπαρτσελόνα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων απέναντί της».

-το μέλλον του στην Ατλέτικο: «Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν πρόκειται να πω ότι θέλω να φύγω. Αν η ομάδα πει ότι θέλει να μείνω, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».

-το μέλλον του Μέσι: «Σας φίλος του και φίλαθλος θα ήμουν χαρούμενος να μείνει στην Μπαρτσελόνα και θα τον συμβούλευα να το κάνει».

-τα δάκρυά του μετά το τελευταίο ματς: «Έκλαιγε η γυναίκα μου στη βιντεοκλήση γιατί περάσαμε δύσκολα λόγω της αλλαγής περιβάλλοντος στα παιδιά μας. Τα χρήματα δεν εγγυώνται την ευτυχία. Εκείνη ξέρει καλά τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε. Όταν άρχισε η σεζόν με έβαζαν να προπονούμαι μόνος μου, ταλαιπωρήθηκε πολύ από το γόνατό μου, έκανα έξτρα δουλειά για να αντέξω και έτρωγα χρόνο από την οικογένειά μου για να γίνω καλά. Σε όλα αυτά εκείνη ήταν δίπλα μου. Βλέποντας εκείνη και τα παιδιά μου να χαίρονται για το πρωτάθλημα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου»

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top