Χάλκινη η Πλατανιώτη στη Βουδαπέστη

Η κορυφαία αθλήτρια είχε επίδοση 90.8000

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Το δεύτερο ευρωπαϊκό μετάλλιο σε 18 ώρες κατέκτησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Πέμπτη η Πλατανιώτη στον τελικό του ελεύθερου σόλο

Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης εντυπωσίασε στον τελικό του ελεύθερου σόλο που έγινε το πρωί της Τετάρτης (12/5) στην Βουδαπέστη και με επίδοση 90.8000 πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, πίσω από την Ρωσίδα Σουμπότινα (96.4333) και την Ουκρανή Φιέντινα (93.7000).

Πέμπτη η Πλατανιώτη στον τελικό του ελεύθερου σόλο

Ήταν το δεύτερο μετάλλιο για την Ευαγγελία που το απόγευμα της Τρίτης 11 Μαΐου είχε κατακτήσει το αργυρό στο τεχνικό μέρος του σόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην Ουγγρική πρωτεύουσα.

Ο τελικός του ελεύθερου σόλο είναι ότι πιο σπουδαίο, κλασικό και παραδοσιακό έχει να επιδείξει το άθλημα της καλλιτεχνικής. Στον σημερινό τελικό πήραν μέρος οι καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης και η επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Η Ευαγγελία πρωταγωνιστεί στην διεθνή σκηνή τα τελευταία χρόνια, τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Τον Ιούνιο θα διεκδικήσει την 3η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο ντουέτο με την Εβελίνα Παπάζογλου. Η πρόκριση θα διεκδικηθεί στο προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στην Βαρκελώνη και οι αντικειμενικοί παρατηρητές δίνουν μεγάλα περιθώρια πρόκρισης στις Ελληνίδες αθλήτριες.

Το σημερινό μετάλλιο είναι το δεύτερο της Ευαγγελίας στην καριέρα της και το 7ο της Ελλάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top