Προβληματίζουν πριν τα play-offs οι Μπακς

«Δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Δείτε την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι με τους Νετς 

Οσο πλησιάζουν τα play-offs του ΝΒΑ ότι έχει συμβεί κατά την διάρκεια της σεζόν, σχεδόν θα ξεχαστεί. Ακόμα και η βαριά ήττα που γνώρισαν οι Μπακς τα ξημερώματα από το Σαν Αντόνιο με 146-125. Υπό την προϋπόθεση βεβαίως η ομάδα να νικά και να προχωρά προς τους τελικούς.

Αντετοκούνμπο: H καλύτερη εμφάνιση της χρονιάς με 49 πόντους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σαρωτικός στην επίθεση (28 πόντοι από 11/14 δίποντα και 6/7 βολές), είχε τρία ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, δεν έκανε λάθος στα 29,5 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, όμως πλην των Χόλιντεϊ (20 πόντοι από 7/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6 ασίστ) και Μίντλετον (23 πόντοι από 8/8 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 1/1 βολή, 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ), δεν είχε άλλες βοήθειες.

Το Μιλγουόκι έχασε την ευκαιρία, τέσσερις αγώνες πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου, να πιάσει τους Μπρούκλιν Νετς στη βαθμολογία και να υπερτερεί στη μάχη για τη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Ο Greek Freak δικαίως παρουσιάστηκε προβληματισμένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε:

Για τους 146 πόντους παθητικό και πού οφείλεται αυτό

 "Προφανώς δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Δεν μαρκάραμε καλά και οι Σπερς έβαζαν σουτ, οπότε ήταν ένας συνδυασμός δικής μας κακής άμυνας και δικής τους καλής επίθεσης".

Για το τι έκαναν λάθος οι Μπακς στην άμυνα: "Δεν τους το κάναμε αρκετά δύσκολο. Θέλαμε να είμαστε εκεί, αλλά δεν ήμασταν. Έβαλαν σουτ, τρίποντα, από μέση απόσταση, έβαλαν πολλά λέι-απ σε κατάσταση Πικ εν Ρολ".

Για το αν πρέπει να αλλάξουν κάτι οι Μπακς αμυντικά: "Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και να βγάλουμε περισσότερη χαρά σε άμυνα και επίθεση".

 

 

Για το πώς αισθάνεται για την φάση που βρίσκονται οι Μπακς, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο: "Νιώθω υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο. Η ομάδα είναι καλά, είμαστε σε καλό σημείο, απλώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε τέσσερις αγώνες μπροστά μας για να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να χτίσουμε καλές συνήθειες στους 4 τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά είμαστε σε καλό σημείο".

Για το τι πήγε τελικά στραβά στο παιχνίδι και οι Μπακς ηττήθηκαν: "Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Χάναμε με μεγάλη διαφορά και πάνω που σημειώναμε κάποιο καλάθι για να βρούμε ρυθμό, οι Σπερς έβαζαν ένα σουτ στην άλλη πλευρά του παρκέ. Πρέπει να τους απονείμουμε τα εύσημα, έπαιξαν σπουδαία, κυκλοφόρησαν την μπάλα, έβαλαν σουτ.

 

 

Πρέπει να βελτιωθούμε. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να ακολουθείς το πλάνο σου για να βρεις τρόπο να νικήσεις. Οι Σπερς έκαναν σπουδαία δουλειά. Έβαζαν σουτ, είχαν καλές συνεργασίες, είχαν αρκετά εύκολα λέι-απ, έπαιξαν καλά".

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top