Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη φιέστα

Tι ζήτησαν οι ερυθρόλευκοι από τους φιλάθλους

Δείτε στο βίντεο τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: 0-0 

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τετάρτη (12/5) τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των play-offs της Super League, στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για τη φετινή σεζόν, στο φινάλε του οποίου θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πόλο: Στην κορυφή της Ευρώπης τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι των Πειραιωτών εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα στην εντέλεια, αφού υπάρχει μεταξύ άλλων και η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για την εικονική εξέδρα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη, με τους ερυθρόλευκους να στέλνουν μάλιστα μήνυμα στον κόσμο τους την Δευτέρα.

 

 

Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζητούν από τους φιλάθλους τους να σεβαστούν το υγειονομικό  πρωτόκολλα ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων τους.

«Σειρήνες» της Γουλβς για τον Πέδρο Μαρτίνς

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός:

"Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας! Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση από τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας. Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί! Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν".

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top