Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του αφιέρωσε το τρόπαιο σε όλη την Ελλάδα

Τι είπε αποκλειστικά στο Star για τη μεγάλη νίκη του γιου του

Τι είπε ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά Απόστολος για τον θρίαμβο του νεαρού αθλητή. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο νέος πρίγκιπας του Μόντε Κάρλο, καθώς θριάμβευσε στο τουρνουά του πριγκιπάτου! Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ, με 2-0 σετ και σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πρίγκιπας ο Τσιτσιπάς στο Μονακό: Κατέκτησε τον 1ο Masters τίτλο του

O πατέρας του και προπονητής του Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε αποκλειστικά στο Star κι αφιέρωσε το τρόπαιο σε ολόκληρη την Ελλάδα! 

Ο κ.  Απόστολος, η μητέρα του Στέφανου Τζούλια και η μικρή του αδελφή Ελισσάβετ είδαν τον Στέφανο να στήνει στο Μόντε Κάρλο τον δικό του μπλε θρόνο στον δρόμο για την κορυφή!  

Στέφανος Τσιτσιπάς

«Τη νίκη του την αφιέρωσε στον προπονητή του που τον στήριξε στα πρώτα του αγωνιστικά χρόνια, στον κύριο Γιώργο Φουντούκο. Νομίζω θα μπορούσε να το αφιερώσει σε όλους τους Έλληνες», είπε ο πατέρας του.

Η διεκδίκηση του στέμματος απέναντι στον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, θεωρητικά δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά ο Στέφανος την έκανε πολύ απλή. 

Η μονομαχία μεταξύ δυο, εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της νέας γενιάς του τένις, εξελίχθηκε σε παράταση για ένα ρόλο! Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, πιο ώριμος από πότε, θριάμβευσε με 6-3 και τα δυο σετ, γράφοντας ακόμη μια σπουδαία σελίδα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Στέφανος Τσιτσιπάς Μόντε Κάρλο

Επόμενος στόχος του, μια κούπα σε Grand Slam που θα σημάνει και την επίσπευση στη διαδικασία  διαδοχής των θρύλων του παγκοσμίου τένις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top