Η UEFA θέλει κόσμο στον τελικό του Champions League!

O Αλεξάντερ Σεφέριν δε θέλει αγώνες με άδειες εξέδρες

UEFA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, το οποίο επικαλείται πηγές της UEFA, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου είναι αισιόδοξη ότι ο τελικός του Champions League, που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Μαΐου, μπορεί να διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων.

Παρά το γεγονός ότι πολλές ομάδες αναγκάστηκαν να αγωνιστούν στην φάση των δεκαέξι μακριά από την έδρα τους λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός, οι άνθρωποι της UEFA θεωρούν ότι από την φάση των οκτώ και μετά κάθε ομάδα θα αγωνιστεί στην χώρα της.

EURO: Η Αγγλία θέλει περισσότερα παιχνίδια

Σημαντικό ρόλο στο να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα παίξουν και τα εμβόλια, καθώς όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι άνθρωποι θωρακίζονται κατά του covid-19. Οι πηγές τόνισαν ότι δύσκολα θα δούμε φιλάθλους στις εξέδρες στην προημιτελική και ημιτελική φάση, αλλά είναι πολύ πιθανό ο τελικός να γίνει με μειωμένο αριθμό οπαδών στις εξέδρες.

Οσον αφορά το EURO 2020 ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Σεφέριν τόνισε με δηλώσεις του, ότι η πιθανότητα να γίνουν αγώνες με άδειες εξέδρες δε βρίσκεται στο μυαλό του.

"Εχουμε πολλά σενάρια, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το μόνο που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι δεν σκοπεύουμε να γίνει κανένας αγώνας του Euro μπροστά σε άδειες εξέδρες. Κάθε διοργανωτής οφείλει να εγγυηθεί ότι θα υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του τα οποία ουσιαστικά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής του τόπου διεξαγωγής των αγώνων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top