Από λάθος των λοιμωξιολόγων έβαλαν λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Η απόφαση αναμένεται να ανακληθεί

ερασιτέχνης αθλητισμό

Λουκέτο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα  έβαλαν από λάθος οι λοιμωξιολόγοι καθώς μπέρδεψαν τα κρούσματα του βόλεϊ ανδρών με το βόλεϊ γυναικών.

Αυτό απεδείχθη στη σημερινή σύσκεψη που έκαναν οι λοιμωξιολόγοι με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά

Τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Γιώργος Μαυρωτάς ανέφεαν πως πρέπει αμέσως να αρθεί το  «λουκέτο» στα πρωταθλήματα πόλο (ανδρών-γυναικών), χάντμπολ (ανδρών-γυναικών), βόλεϊ (γυναικών), μπάσκετ (γυναικών) και την ποδοσφαιρική Football League.

Στη σύσκεψη που διήρκησε σχεδόν μία ώρα διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων πως τα κρούσματα στον ερασιτέχνη αθλητισμό είναι ελάχιστα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι βιάστηκαν ν’ αποφασίσουν το λουκέτο στον αθλητισμό χωρίς να ενημερώσουν τους Αυγενάκη και Μαυρωτά.

Ερασιτέχνης αθλητισμός: Ξανά λουκέτο!

Ένα μάλιστα από τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι λοιμωξιολόγοι ήταν πως νόμιζαν πως το βόλεϊ της Σύρου είναι γυναικών και όχι ανδρών και το συνέδεσαν με τα αυξημένα κρούσματα στο νησί ύστερα από το ματς με Φίλιππο Βέροιας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top