Ανανέωσαν με τον Ολυμπιακό Καμαρά και Μπα!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Καμαρά

Η εβδομάδα ανανεώσεων στον Ολυμπιακό κλείνει σήμερα (Παρασκευή 12/2) με δύο νέες επεκτάσεις συμβολαίων.

Μετά τους Ελ Αραμπί, Μασούρα και Σεμέδο την επέκταση της συνεργασίας τους με τους ερυθρόλευκους έως το 2024, υπέγραψαν οι Καμαρά και Μπα.

Σεμέδο: Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος στόπερ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 από την Αζαξιό και έχει πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς για την αξία του μέσα από τη συνεχόμενη βελτίωση που παρουσιάζει, κερδίζοντας τη θέση του βασικού από τον Σισέ, που συνεχίζει στην Γαλλία.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Καμαρά:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μαντί Καμαρά. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μαντί Καμαρά γεννήθηκε στο Ματάμ της Γουϊνέας στις 28 Φεβρουαρίου του 1997. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντομπα, ενώ σε ηλικία 19 ετών πήρε μεταγραφή στην Αζαξιό. Στη γαλλική ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Λίγους μήνες αργότερα έγινε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και πλέον μετράει 16 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει μία φορά.

Σε μόλις δυόμιση σεζόν ο Μαντί Καμαρά έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πανηγυρίζοντας πέρυσι την κατάκτηση του νταμπλ.

 

 

Διαβάστε και άλλες αθλητικές ειδήσεις εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top