Σε επικίνδυνη αποστολή με φευγάτο προπονητή ο ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λέστερ

Δύσκολες αποστολές θα έχουν απόψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος του βορρά θα αντιμετωπίσει στις 22:00  τη Γρανάδα στην Ισπανία, ενώ οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν στις οχτώ παρά πέντε τη Λέστερ στο Ολυμπιακό στάδιο. 

 Μετά την βαθμολογική απώλεια στην πρεμιέρα ο δικέφαλος καίγεται για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Ισπανών που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. ο Αμπελ Φερέιρα δεν θέλησε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Παλμέιρας και έστρεψε την προοχή στο αποψινό ματς.

Europa League: Η Ομόνοια έκανε τη ζημιά στον ΠΑΟΚ

Οι Βραζιλιάνοι το έχουν πάντως σίγουρο ότι θα πάρουν τον Πορτογάλο προπονητή δίνοντας εξακόσιες χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και αναμένουν εξελίξεις μετά το τέλος του αγώνα με τη Γρανάδα. Αν τα βραζιλιάνικα ρεπορτάζ επιβεβαιωθούν είναι πιθανό ο Πάμπλο Γκαρσία να είναι ο διάδοχος του Φερέιρα στον πάγκο.
 
Η ΑΕΚ μετά τη βαριά ήττα από την Μπράγκα στην πρεμιέρα θα υποδεχθεί στις οχτώ παρά πέντε τη Λέστερ σε μια δεδομένα δύσκολη αποστολή καθώς οι Αγγλοι είναι σε ξεαιρετική φόρμα και βρισκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός μετά την ψυχρολουσία στο Ντραγκάο, ανασυντάσεται και ετοιμάζεται να γλύψει τις πληγές του στο ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αφού ακολουθούν δύο δύσκολα ευρωπαϊκά ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, το πρώτο εκτός έδρας. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή του Καμάρα ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, αλλά προπονείρται σκληρά προκειμένου να γυρίσει έτοιμος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top