Νόβακ Τζόκοβιτς: «Έχω χρόνο να σπάσω όλα τα ρεκόρ»

Δε νίκησε αλλά δεν έχει πτοηθεί

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να αφήσει πίσω  την ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ στο Roland Garros και στο World Tour Finals  θα προσπαθήσει να φτάσει τον αριθμό ρεκόρ των επτά κατακτήσεων.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολογία και δημόσια συγνώμη

Μπορεί λοιπόν να έχασε μια ευκαιρία να πλησιάσει τον Ναδάλ και τον Φέντερερ στην GOAT Race και στα συνολικά κερδισμένα Grand Slam αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει πτοηθεί.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει Ιστορία στο Roland Garros

«Αν νόμιζα ήταν είναι πια πολύ αργά να τους ξεπεράσω, πιθανώς να έληγα την καριέρα μου σήμερα! Αλλά δεν νομίζω ότι είναι αργά όσο έχω ακόμα "καύσιμο" στα πόδια μου και αγάπη και επιθυμία για το άθλημα του τένις Μία ήττα, ακόμα και σε τελικό Grand Slam, δεν είναι δυνατόν να με αποσταθεροποιήσει. Με τα χρόνια έχω γίνει αρκετά "χοντρόπετσος", δεν αφήνομαι να επηρεαστώ από διάφορες αρνητικές καταστάσεις. Εγώ, όπως και οι Ναδάλ και Φέντερερ, μας έχουν ξεγράψει πολλές φορές, μας έχουν στείλει στην "απόσυρση" αλλά διαρκώς επιστρέφουμε και δείχνουμε ότι ανήκουμε στους καλύτερους» ανέφερε ο Νόλε. Επόμενος μεγάλος του στόχος , το World Tour Finals  στο οποίο θα προσπαθήσει να φτάσει τον αριθμό ρεκόρ των επτά κατακτήσεων!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top