Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολογία και δημόσια συγνώμη

Τι δήλωσε για τα «πυρά» που δέχεται από την παγκόσμια κοινότητα τένις

Νόβακ Τζόκοβιτς

Μετανιωμένος κι απολογητικός εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με νέα ανακοίνωσή του στην οποία εκφράζει δημόσια τη συγνώμη του για τα όσα έγιναν στο Adria Tour, το οποίο και χαρακτήρισε ως μία λανθασμένη απόφαση.

Το Σάββατο η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου

Ο Νόλε, που βρίσκεται στο Βελιγράδι και σε καθεστώς καραντίνας, όπως και η σύζυγός του -καθώς είναι θετικοί στον Covid-19-, εξακολουθεί να δέχεται τα «πυρά» της παγκόσμιας κοινότητας, για το γεγονός ότι όχι μόνο ήταν πρωτεργάτης στο τουρνουά που έσπειρε τον κορωνοϊό σε αρκετό κόσμο, αλλά με ελαφρά τη καρδία διασκέδασε με άλλους αστέρες του αθλήματος σε κλαμπ της πόλης, όπου επικρατούσε συνωστισμός.   

Παρελθόν για τη Φενέρμπαχτσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

«Ζητώ βαθιά συγνώμη που το τουρνουά μας προκάλεσε κακό. Ό,τι κάναμε εγώ και οι διοργανωτές τον προηγούμενο μήνα έγινε με τις καλύτερες προθέσεις και από την καρδιά μας. Πιστεύαμε ότι το τουρνουά κάλυπτε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας σε μια περιοχή που πήγαινε καλά και πιστεύαμε ότι μπορούσε να φιλοξενήσει ένα φιλανθρωπικό τουρνουά. Κάναμε λάθος και ήταν πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο λυπάμαι για κάθε κρούσμα που προκλήθηκε», ανέφερε ο θρύλος του αθλήματος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top