Η Εθνική ομάδα θέλει να ξεκινήσει με το δεξί!

Παναθηναϊκός: Στους ρυθμούς του ο Μακέντα

Ήταν 18 Νοέμβρη του 2019 όταν η Ελλάδα  νικούσε με 2-1 την Φιλανδία στο Ολυμπιακό στάδιο και πιστοποιούσε την ανοδική της πορεία  υπό της οδηγίες του  Φαν  Ντε Σιπ. 

Η πανδημία του κορωνοϊού  πάγωσε κάθε αγωνιστική της δραστηριότητα ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός αισιοδοξεί για τη νίκη αύριο στην Λιουμπλιάνα  κόντρα στην Σλοβενία.

Εθνική ομάδα: Άδοξο τέλος με Πιτίνο!

Στον Παναθηναϊκό  , ο Φεντερίκο Μακέντα, γνώρισε την αποθέωσή από συμπαίκτες που συγκεντρωθήκαν κάτω από το σπίτι για να γιορτάσουν νέο του τριετές  συμβόλαιο.

Ολυμπιακός: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ροντρίγκες 

Στον Ολυμπιακό ο Πέπε Ροντρίγκες προβάρει τα ερυθρόλευκα Ο 23χρονος πορτογάλος χαφ που προορίζεται για αντικαταστάτης του  Γκιγιερμε θα υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει για  4 χρόνια.

Τελικός κυπέλλου: Το μπάχαλο καλά κρατεί

Στο πολύπαθο κύπελο Ελλάδας  τώρα ο τελικός της που είναι προγραμματισμένος για τις 12 Σεπτεμβρίου βαδίζει για το πανθεσαλικό στάδιο καθώς η αστυνομία άναψε κόκκινο για την Ριζούπολη και η φαρσοκωμωδία καλά κρατεί. Πάντως το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την ιδιά ημερομηνία και να αναβληθούν μόνο τα παιχνίδια των δυο φιναλίστ.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top