Μίλαν-Γιουβέντους 4-2: Επική ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά

Η Μίλαν κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι με τη Γιουβέντους

Για εξήντα λεπτά η Γιουβέντους φαινόταν ότι θα εκμεταλλευτεί άλλη μια γκέλα της Λάτσιο και θα άνοιγε την υπέρ της διαφορά στους 10 βαθμούς. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Ραμπιό και Ρονάλντο και όλα έδειχναν ότι θα πάρει ακόμη μία νίκη.

Η Μαρσέιγ δίνει δανεικό τον Μήτρογλου

Ωστόσο, κάπου εκεί η Μίλαν αντέδρασε και σημειώνοντας τρία γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών (62΄, 67΄), έφερε τούμπα το ματς και πήρε την νίκη, ανεβαίνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Μιλανέζοι τη στιγμή που βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από το 53′ όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 0-2 (ο Ραμπιό είχε ανοίξει το σκορ), όχι απλώς αντέδρασαν, αλλά έκαναν την ολική ανατροπή. Αρχικά, μείωσαν με πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς στο 62′. Στο 66′ Κέισι ισοφάρισε την Γιουβέντους και στο επόμενο λεπτό ο Λέο έκανε το 3-2.

Από εκεί και πέρα, οι Ροσονέρι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Σέζνι να αποκρούει με τα πόδια το διαγώνιο πλασέ του Ρέμπιτς (75΄), ωστόσο ο Κροάτης επιθετικός πέντε λεπτά αργότερα πήρε την ρεβάνς του, καθώς με ωραίο πλάσε νίκησε τον Πολωνό τερματοφύλακα, για το 4-2.

«Καρφιά» απο Κασίγιας για το «unfair» της Oμοσπονδίας

Μίλαν: Ντοναρούμα, Κόντι (82’ Καλάμπρια), Κίερ, Ερναντές, Ρομανιόλι, Μπενασέρ, Κεσί, Σελεμέκερες (60’ Λεάο), Πακέτα (46’ Τσαλχάνογλου), Ρέμπιτς (82’ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς (67’ Μποναβεντούρα)

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Κουαδράδο (77’ Σάντρο), Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Πιάνιτς (69’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ (90+4′ Μουρατόρε), Ραμπιό (69’ Ματουϊντί), Μπερναρντέσκι, Ιγκουαΐν (69’ Ντόουγκλας Κοστα), Ρονάλντο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top