Ποδόσφαιρο: Mέχρι την έναρξη νόμιμοι, μετά στον κόσμο τους

Πρωτότυπη φωτογράφιση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές να τηρήσουν τους κανόνες ασφάλειας στα γήπεδα αλλά όταν έρχεται η ώρα των πανηγυρισμών δυσκολεύονται αφάνταστα.

 Όλα κυλούν βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου στα γήπεδα μέχρι να αρχίσουν οι αγώνες. Μετά  τα πράγματα ξεφεύγουν. Στην Τούμπα χθες οι αγκώνες έχουν την τιμητική τους  και οι αποστάσεις τηρούνται ευλαβικά μέχρι το σφύριγμα της έναρξης. Μετά και όσο το παιχνίδι εξελίσσεται όλα χαλαρώνουν. Όταν δε σκοράρεις και σε ντέρμπι τίτλου όπως ο Ελ Αραμπί οι αγκαλιές είναι αναπόφευκτες.

Στα αποδυτήρια μετά το ματς τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα αλλά πως να βάλεις φρένο στον ενθουσιασμό όταν η νίκη σου δίνει ουσιαστικά το πρωτάθλημα. 

Και στο Ολυμπιακό στάδιο ίδια εικόνα. Στις εξέδρες αποστάσεις και μάσκες σωστά από τον Μπάγεβιτς λάθος φορεμένη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Βαν Σιπ. Στους πάγκους διάφορων ειδών μάσκες για τους αναπληρωματικούς και στο γήπεδο ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πανδημίας αλλά και γονατισμένοι παίκτες για την μνήμη του Τζόρτ Φλόιντ. 

Πρωτότυπη φωτογράφιση αποστάσεων για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Κουρμπέλη να δίνει κουράγιο και σε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή των πράσινων ακαδημιών και μέσα στην ένταση του αγώνα στενές επαφές και  υγειονομικά επικίνδυνες και ανησυχητικές για τα εσωτερικά της ΑΕΚ με τον Βέρντε να πιάνει από τον λαιμό τον Βράνιες.

Και οι δυο ομάδες σκόραραν και στα δυο γκολ η χαρά των παικτών ήταν μεγάλη. Τέτοια που το πρωτόκολλο και οι συστάσεις ξεχάστηκαν παντελώς. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 
  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top