Στο φως η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ

Νηφάλιος τελικά ο πιλότος της μοιραίας πτήσης

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ιατροδικαστική έκθεση για το τραγικό δυστύχημα με το ελικόπτερο που σκότωσε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα, με τον ιατροδικαστή να ορίζει ως αιτία θανάτου όλων των θυμάτων τα τραύματα από τη συντριβή.

Ακαριαίος ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του

Στην έκθεση των 180 σελίδων τονίζεται παράλληλα πως ο 50χρονος πιλότος Άρα Ζομπάιαν δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ούτε βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ξεσπά η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ: «Είμαι θυμωμένη»

«Οι ουσίες που εξετάστηκαν ήταν οι εξής: βενζοδιαζεπίνη, κοκαΐνη, φεντανύλη, ηρωίνη, μαριχουάνα, οπιοειδή, φαινκυκλιδίνη και αμφεταμίνη», ανέφερε η έκθεση. Ωστόσο, τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου την 26η Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια διερευνώνται ακόμη.

Οι εν λόγω εκθέσεις δημοσιεύτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην ιστοσελίδα του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Συγκινεί η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ: Το βίντεο με την 7 μηνών κόρη τους

Οι δικηγόροι της Βανέσα Μπράιαντ, συζύγου του μεγάλου αθλητή, έχουν καταθέσει μήνυση κατά της εταιρείας στην οποία ανήκε το ελικόπτερο, ενώ η χήρα του Μπράιαντ υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο πιλότος δεν εκτίμησε σωστά τις καιρικές συνθήκες πριν απογειωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο που μετέφερε τον θρύλο του NBA συνετρίβη καθ’ οδόν σε αγώνα μπάσκετ της 13χρονης κόρης του και ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς λόγω της ομίχλης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top