Ακαριαίος ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου τους

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου τους. 

Ξεσπά η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ: «Είμαι θυμωμένη»

Σύμφωνα με το έγγραφο, που έφερε στη δημοσιότητα το FOX 11, η επίσημη αιτία θανάτου του θρύλου του NBA ήταν ένα τραύμα από αμβλύ όργανο. 

Συγκινεί η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ: Το βίντεο με την 7 μηνών κόρη τους

Την Παρασκευή έγιναν και οι κηδείες του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του στο κοιμητήριο Pacific View Memorial Park, στην περιοχή Κορόνα ντελ Μαρ της Καλιφόρνια, μακριά από τα φλας των φωτογράφων. 

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκίνηση στο αντίο των Lakers- Ξέσπασε σε δάκρυα ο ΛεΜπρόν

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν επίσης τα μνημόσυνα για τρεις από τους άλλους επτά ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, στις 26 Ιανουαρίου. 

Αρκετές χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι βρέθηκαν στο γήπεδο Αναχέιμ της Καλιφόρνια για να τιμήσουν τον προπονητή του μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, τη σύζυγό του, Κέρι, και την κόρη τους, Αλίσα. 

Η συμβολική ημερομηνία που θα γίνει η κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ

Η δημόσια επικήδεια τελετή για τον θρύλο του NBA και την κόρη του θα γίνει στις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center, την έδρα των Los Angeles Lakers, της ομάδας με την οποία μεγαλούργησε ο Μπράιαντ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top