Κόμπι Μπράιαντ: Συγκίνηση στο αντίο των Lakers- Ξέσπασε σε δάκρυα ο ΛεΜπρόν

Βανέσα Μπράιαντ: «Δεν υπάρχει 24... χωρίς το 2!»

Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Lakers, στην ομάδα που μεσουράνησε ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, το κλίμα ήταν βαρύ και η θλίψη ανείπωτη. 

To ελικόπτερο με το οποίο πέταξε ο Κόμπι Μπράιαντ δεν είχε ειδική άδεια

Το γήπεδο Staples Center ήταν πλημμυρισμένο από κόσμο που θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με την κόρη του κι ακόμα επτά άτομα συνετρίβη.

«Διαλυμένη» η Βανέσα Μπράιαντ- «Δεν μπορεί να πει κουβέντα χωρίς να κλάψει»

Παίκτες, προπονητές, φίλαθλοι κι αντίπαλοι… όλοι φορούσαν φανέλες του Κόμπι. Σ’ένα βίντεο έξι λεπτών βίντεο, ο «Black Mamba» σαν να ήταν εκεί μαζί τους, παρουσιάστηκε στις γιγαντοοθόνες και μιλούσε για τις σημαντικές στιγμές του στο NBA αλλά και τη μεγάλη του αγάπη… την οικογένειά του. 

Τα πρώτα λόγια της συζύγου του Κόμπι Μπράιντ: «Είμαστε συντετριμμένες»

«RIP Kobe, RIP Gigi» είχαν γραφτεί πάνω στα παπούτσια του ΛεΜπρόν Τζέιμς

Τα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του 41χρονου θρύλου του NBA και η γνώριμη φωνή του που πλημμύρισε το στάδιο, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στον κόσμο που βρισκόταν εκεί. 
 

Οι αριθμοί «24» και «8» δέσποζαν σε πολλά σημεία του σταδίου. Είναι τα δύο νούμερα που φόρεσε στη φανέλα του ο Κόμπι Μπράιαντ. 
Όπως έγινε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΝΒΑ, και στο χθεισινό ματς των Lakers με τους Blazers έγινε παράβαση στο 24″ και το 8″ στη μνήμη του Κόμπι.

Βανέσα Μπράιαντ: «Δεν υπάρχει 24 χωρίς το 2»

Μάλιστα, συγκινητική ήταν η κίνηση των Lakers,οι οποίοι δίπλα στη φανέλα με το νούμερο «24» που ήταν τοποθετημένη στα καθίσματα, έβαλαν ακόμη μία. Μία μαύρη φανέλα των Mamba Academy με το Νο2 και για τη μνήμη της 13χρονη Τζιάνα. 

Το γεγονός σχολίασε η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ, γράφοντας στο instagram: «Δεν υπάρχει 24 χωρίς το 2» με hastag «το κορίτσι του μπαμπά», «τα μωρά μου» και «οι άγγελοί μας». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is no #24 without #2. ❤️#GirlDaddy #DaddysGirl #MyBabies ❤️❤️ #OurAngels #KobeandGigi

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Ξέσπασε σε κλάματα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς 

Ο κορυφαίος ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε σε κλάματα, όταν ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσει τον φίλο του.

«Είχα ετοιμάσει έναν λόγο, αλλά τα πετάω όλα και θα τα πω όπως βγαίνουν από την καρδιά μου. Απόψε γιορτάζουμε το παιδί που ήρθε εδώ στα 18 του, αποσύρθηκε στα 38 του και έγινε ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Στα λόγια του Κόμπι… Mamba Out. Αλλά στα δικά μας, δε θα σε ξεχάσουμε, θα ζεις αδελφέ μου» είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top