Στο «Καμπ Νου» τεστ για φάρμακο κατά του κορωνοϊού

Tι δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάρτσα

κορωνοϊός-θεραπεία

Όπως αναφέρει η «El Pais» μέρος του «Καμπ Νου» τέθηκε στη διάθεση των επιστημόνων στην έρευνα κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, παραχωρήθηκε για τις ανάγκες ιατρικής έρευνας, που μελετά την αποτελεσματικότητα της υδροχλωροκίνης σε προληπτική θεραπεία κατά του Covid-19.

UEFA: Επιμένει για EURO σε 12 πόλεις

Αυτό που επιδιώκεται να αποδειχθεί είναι αν το φάρμακο αποτρέπει ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με ασθενή του κορονοϊού από το να νοσήσουν ή τους βοηθά να περνούν πιο ελαφρά την ασθένεια. «Αν επιβεβαιωθεί η χρησιμότητα της θεραπείας, θα ανοίξει μια επιπλέον δίοδος για τον έλεγχο της επιδημίας του κορονοϊού στον κόσμο.

Πρόταση για έναρξη της Bundesliga τον Μάιο

Η στρατηγική θα μπορέσει να περιορίσει την εξάπλωση και θα αποτελέσει ένα σημαντικό κέρδος, σε ό,τι αφορά τις σωμένες ζωές», επισήμανε ο επικεφαλής της σχετικής έρευνας, Οριόλ Μιτσά. Ο πρόεδρος της «Μπάρτσα», Τζόζεπ Μπαρτομέου, τόνισε από την πλευρά του: «Η τύχη της ανθρωπότητας είναι στα χέρια των επιστημόνων και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε στην έρευνα τους για ένα φάρμακο κατά του ιού».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top