Άννα Κορακάκη: Πάρτι γενεθλίων σε καραντίνα- Τα πρωτότυπα δώρα και η τούρτα

Η έκπληξη που έκαναν στο «χρυσό» κορίτσι της παγκόσμιας σκοποβολής

Το «χρυσό» κορίτσι της παγκόσμιας σκοποβολής, η Άννα Κορακάκη, έγινε 24 ετών, ωστόσο γιόρτασε σε καραντίνα κι έσβησε μόνη της τα κεράκια σε μια τούρτα με θέμα... «Μένουμε σπίτι» και προφυλασσόμαστε από τον κορωνοϊό

Άννα Κορακάκη: «Χρυσή» με παγκόσμιο ρεκόρ στο Βελιγράδι

Κάποιοι φίλοι της πέρασαν κατω από το μπαλκόνι, και με μια κούτα της έστειλαν τα πιο... περίεργα δώρα! Χαρτί υγείας με φιόγκο, ένα αντισηπτικό, μια γλυκιά σοκολάτα και μια μάσκα... όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που η Άννα ανέβασε στα social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!💙 Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική...🤫 Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας! #birthday #coronathemedcake #happyaries #welcome24 #blessed #birthdaygirl🦋

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

«Τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να στο δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών. Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!

Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική. 
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!» έγραψε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top