Συγκλονιστικό γράμμα του αρχηγού των οπαδών της Αταλάντα!

Τι ανέφερε ο Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι

Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι

Τρομερό και συνάμα... ανατριχιαστικό γράμμα από τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών της Αταλάντα, Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι, προς τον πρόεδρο της ομάδας, Αντόνιο Περκάσι.

Νεϊμάρ: Κόμικς κατά του κορωνοϊού!

Σε αυτό το γράμμα, λοιπόν, ο γνωστός και ως «Μπόκια» ζητάει από το αφεντικό της ομάδας να δείξει για ακόμη μια φορά πόσο ξεχωριστή είναι η Αταλάντα από τους υπόλοιπους συλλόγους και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα εφόσον αυτό συνεχιστεί, δείχνοντας έτσι σεβασμό στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που έχασαν τη ζωή τους. «Το Μπέργκαμο και ο κόσμος του, έρχεται πρώτο και μετά η ομάδα. Πρόεδρε, αυτό το ξεχωριστό και ιστορικό αιματοκύλισμα στην πόλη, αξίζει και μία ξεχωριστή και ιστορική απόφαση. Πρόεδρε, εμένα αυτό που μου έρχεται φυσιολογικά στο μυαλό είναι για την Αταλάντα να σταματήσει το πρωτάθλημα εδώ. Ίσως και να μην είναι εφικτό αυτό, αλλά θέλω να πιστεύω πως η Αταλάντα μας είναι ένα παράδειγμα για όλους σε αυτόν τον πόλεμο».

Κορωνοϊός: O Ενές Καντέρ επιτίθεται (ξανά) στον Ερντογάν

«Απλά, σκέφτομαι πόσοι οπαδοί της Αταλάντα έφυγαν από τη ζωή λόγω του ιού. Δεν νομίζω πως το να γυρίσει η Αταλάντα είναι ισοδύναμο με το να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα. Αυτό θα είναι έλλειψη σεβασμού στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για το Μπέργκαμο. Για την Αταλάντα θα υπάρχει πάντα χρόνος και μία ημέρα θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά τώρα το να πανηγυρίσουμε ένα γκολ του Γκόμες δεν θα έχει νόημα», ανέφερε στο γράμμα του ο αρχηγός των οργανωμένων της Αταλάντα, Κλαούντιο Γκαλιμπέρτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top