Στη φυλακή ο Ροναλντίνιο - Συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο!

Πώς σπατάλησε τη μυθική του περιουσία

Δεν έχει τέλος ο «κατήφορος» για τον άλλοτε «μάγο» της μπάλας Ροναλντίνιο, που φυλακίστηκε στην Παραγουάη, καθώς επιχείρησε να εισέλθει στη χώρα με πλαστό διαβατήριο εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Συνέλαβαν τον Ροναλντίνιο στο αεροδρόμιο

Τα χέρια τoυ δεμένα με χειροπέδες τις οποίες καλύπτει με ένα πουκάμισο, ενώ μεταφέρεται με τον αδελφό του σε κελί που θα μοιράζονται με εμπόρους ναρκωτικών και δολοφόνους.

Ο χρεοκοπημένος Βασιλιάς, ο επίδοξος διάδοχος του Πελέ, ταξίδεψε με πλαστό διαβατήριο για ένα φιλανθρωπικό ματς!

Ο Ροναλντίνιο παντρεύεται δύο γυναίκες

Η έξοδος από τη Βραζιλία του έχει απαγορευτεί, ενώ χρωστά 9 εκατομμύρια ευρώ  σε  πρόστιμα, μετά την κατασκευή μιας αλιευτικής πλατφόρμας σε απαγορευμένη περιοχή στο  Πόρτο Αλέγκρε, ιδέα του αδελφού του και μάνατζερ του που φαίνεσαι ότι ευθύνεται για πολλά.  

Ο «μάγος» αποσύρεται: Τέλος η μπάλα για Ροναλντίνιο – Το συγκινητικό μήνυμα του Μέσι

Πώς σπατάλησε τη μυθική του περιουσία! 

Ο Ροναλντίνιο ήταν μόλις 27 ετών όταν άρχισε ο κατήφορος. Ποτά, γυναίκες και ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα, για να εντρυφήσει στην διασκέδαση της κάθε χώρας. 

Παρόλα αυτά, το 2018 η περιουσία του υπολογιζόταν στα 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ όταν οι αρχές άνοιξαν τους λογαριασμούς του για να πληρώσει τα χρέη του, βρήκαν μόλις 6 ευρώ!

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top