Γιαννακόπουλος: Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν για το γήπεδο του Παναθηναικού

Ενοχλημένος για τη μη υλοποίηση των υποσχέσεων για τον Βοτανικό

γιαννακόπουλος κοπή πίτας

Φανερά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο ισχυρός παράγοντας του Παναθηναικού για την μη υλοποίηση των υποσχέσεων, όπως ανέφερε, για το γήπεδο στον  Βοτανικό, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας του Ερασιτέχνη, στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα όπως ο ίδιος αποκάλυψε τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό και όπως είπε εκεί θα καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη,  αν υπάρχει διάθεση να προχωρήσει αυτό το έργο.

 

κοπή πίτας Ερασιτέχνη

 

Αναλυτικά τα όσα είπε για την υπόθεση του γηπέδου: «Θα τοποθετηθώ σύντομα για τον Βοτανικό. Σήμερα είναι τα γενέθλια, θα ήθελα να πω διαφορετικά πράγματα. Για το έργο αυτό θα έπρεπε να συνεργαστούν πολλοί φορείς: ο Παναθηναϊκός, η πολιτεία και η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός είχε δώσεις κάποιες υποσχέσεις πριν από τις εκλογές αλλά μάλλον ήταν ελαφρά τη καρδία και υπάρχει καθυστέρηση. Προσπαθούμε να φτιάξουμε κι άλλο ένα μοντέλο που μπορεί να μην είναι κάτω από την στέγη του Ερασιτέχνη, αλλά από ιδιώτη, αλλά αυτά θα γίνουν με πρωτοβουλίες ιδιωτών και είναι δύσκολες υποθέσεις. Έχουμε μιλήσει για κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε από το καλοκαίρι και θα καταλάβουμε αν η κυβέρνηση θέλει να γίνει αυτό το γήπεδο ή μόνο ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει αυτό το έργο».

 

κοπή πίτας Ερασιτέχνη

Για το ποιές ήταν οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Οι δεσμεύσεις ήταν πως επειδή δίνουμε την Λεωφόρο, θα είχαμε όλη την χρηματοδότηση του έργου κι όσα χρειάζονται στην μετάβαση στο νέο γήπεδο αυτές ήταν οι δεσμεύσεις και περιμένουμε να τις δούμε να υλοποιούνται. Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψω κανέναν να τον κοροϊδέψει. Το Pao Alive δεν πήγε όπως θα θέλαμε, ο κόσμος δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά πράγματα, ο Δήμος συνεχίζει να είναι θετικός ώστε να γίνει το έργο, η καθυστέρηση δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Θέλω να πιστέψω πως το ίδιο θα ακούσω και από τον πρωθυπουργό».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top