Σύζυγος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού τον κατηγορεί δημοσίως: «Με απατούσες»

Αφορμή στάθηκε μία φωτογραφία που ανέβασε ο μπασκετμπολίστας

Γιάνις Τίμα

Τα...άπλυτα τους στη φόρα έβγαλαν ο Γιάνις Τίμα και η πρώην σύζυγός του, Σάνα Τίμα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥤🍿🎬

A post shared by 𝙅𝙖𝙣𝙞𝙨 𝙏𝙞𝙢𝙢𝙖 (@janis.timma) on

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, δημοσίευσε μία άσπρη εικόνα που σηματοδοτούσε τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή του. Μάλιστα ο ίδιςο ισχυρίστηκε ότι έχει χωρίσει εδώ και έξι μήνες από τη μητέρα του γιου του.

 

Αυτό είδε η Σάνα και ξέσπασε στα social media τονίζοντας πως…τώρα έμαθε πως χώρισαν! 

«Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Ήξερα πως τότε άρχισες να με απατάς. Και μετά, το καλοκαίρι, μου είπες ότι θέλεις να σώσεις την οικογένειά μας. Ενδιαφέροντα νέα. Και φροντίδα για σένα σημαίνει να μπλοκάρεις τις πιστωτικές της μητέρας του γιου σου, για να μην έχει καθόλου χρήματα και να λες σε εκείνη, που έχει τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή, το γιο σου, να φύγει από το σπίτι σας και να ζήσει στους δρόμους ή εναλλακτικά να υπογράψει γρήγορα τα χαρτιά, για να είσαι ελεύθερος για τη νέα σου γυναίκα, η οποία λέει ότι δε βγαίνει με παντρεμένους. Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η σκύλα, με τα τρία παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Και ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος άντρας για εκείνη τώρα.Το παρατράβηξες» έγραψε χαρακτηριστικά.

Τι έγινε στη συνέχεια δε μπορούμε να το γνωρίζουμε, καθώς ο Γιάνις φαίνεται να έσβησε το σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top