«Εμφύλιος» στην Εθνική: Άνοιξε μέτωπο ο Αναστασιάδης με Παπασταθόπουλο

Τριγμοί μετά από το κάζο από την Αρμενία

Η νέα ήττα με 2-3 της Εθνικής Ελλάδος από την Αρμενία προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης. Στα αποδυτήρια η ατμόσφαιρα θύμιζε εμφύλιο πόλεμο, κάτι που έγινε ξεκάθαρο με τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, αλλά και του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη. 

Νέο «Βατερλώ» για την Εθνική - Έχασε 2-3 από την Αρμενία

Ο αρχηγός της Εθνικής δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας τόσο στον αγώνα με την Ιταλία, όσο και σε αυτόν με την Αρμενία και ανέλαβε όλη την ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

«Δε θα σας μιλήσω για τον προπονητή, αυτά είναι θέματα, για τα οποία δε θέλω να μιλήσω αυτή τη στιγμή και δεν αρμόζει στη θέση μου. Εγώ μπαίνω στην πλευρά των παικτών. Έγιναν τραγικά λάθη, που είναι δύσκολο να εξηγηθούν και από εμάς. Αν δούμε τα γκολ, είναι γκολ για παιδική χαρά. Όλο αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη που πρέπει να αναλάβουμε οι μεγαλύτεροι με πρώτο εμένα. Την αναλαμβάνω και είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. 

Δεν έκρυψε ακόμα την απογοήτευσή του και την απαισιοδοξία του για το αν η Εθνική θα περάσει στα προκριματικά του Euro, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν αξίζουμε να είμαστε πουθενά».

Οργισμένη ήταν η απάντηση του ομοσπονδιακού προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος προχώρησε σε μετωπική σύγκρουση με τον παίκτη. 

«Εγώ να απαντήσω. Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Το είπα, βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη, δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Εμένα όμως δεν μου το είπε ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να γλιτώσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε, λοιπόν, τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ», είπε. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως και άλλοι παίκτες τάσσονται στο πλευρό του αρχηγού. 

Σύμφωνα με τον ΣπορFM δε, μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμενία, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και στελέχη της Ομοσπονδίας, στους οποίους φέρεται να έθεσαν τελεσίγραφο και να προειδοποίησαν πως θα εγκαταλείψουν την Εθνική αν δεν αλλάξουν τα πράγματα. 

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ,  Νίκος Βακάλης , μέσω social media ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή του Αναστασιάδη, κάτι που δείχνει πως οι μέρες του στον πάγκο της Εθνικής είναι μετρημένες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top