Equipe: Στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

Ο ετήσιος μισθός του θα είναι 17 εκατομμύρια

Γκριεζνμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πυροδότησε  με βόμβα τις μεταγραφές του καλοκαιριού καλώς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ τα τελευταία πέντε  χρόνια ήταν ο ηγέτης της ομάδας.

Αυτό είναι το μοναδικό που ανακοίνωσε ο ίδιος προς τους οπαδούς της ομάδας μέσω social media, αφού πρώτα είχε ενημερώσει τη διοίκηση .Ο ίδιος δεν αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ( οι φήμες οργίαζαν για Μπαρτσελόνα ή Παρι Σεν Ζερμέν)  και  η «Equipe» αποκάλυψέ το πρωί της Τετάρτης  ο Γάλλος άσος είχε ήδη πει το «ναι» στη Μπαρτσελόνα από τον περασμένο Μάρτιο Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει συμφωνήσει απόλυτα στους όρους που του είχε προσφέρει η ομάδα της Βαρκελώνης για το συμβόλαιο που θα δεσμεύει τις δύο πλευρές.

Ο ετήσιος μισθός του, σύμφωνα πάντα με την γαλλική εφημερίδα  θα είναι  στα 17 εκατομμύρια ευρώ, ( +4 από αυτά που είσπραττε στους «ροχιμπλάνκος».

Φυσικά η Μπαρτσελόνα θα καταβάλει την ρήτρα των 120 εκ ευρω στην Ατλέτικο ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ (πρώτη ομάδα του Γκριεζμάν στην Ισπανία)  θα λάβει 20% ποσοστό μεταπώλησης για τον Γάλλο σούπερ σταρ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top