"Βόμβα" Γιαννακόπουλου για ενιαίο Παναθηναϊκό και Βοτανικό

Στόχος η αξιοποίηση του γηπέδου από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη

Γιαννακόπουλος

Eνα ολόκληρο πλάνο για τον Παναθηναϊκό και την υλοποίηση της αξιοποίησης του Βοτανικού εξομολογήθηκε πως έχει ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος,  αν και διευκρίνισε ότι τον προβληματίζουν οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ πως ο Παναθηναϊκός δε θα κατέβει στο παιχνίδι με την Κύμη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Εδώ και ημέρες έχω μιλήσει για μια συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα έκανα γνωστό ένα πλάνο για έναν Παναθηναϊκό ενιαίο και αδιαίρετο, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων για είναι ο σύλλογος πρωταγωνιστής παντού και όχι μόνο στο μπάσκετ.  ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης μαζί. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Μετά τα όσα έχουν συμβεί με την ανοχή των φορέων και των αρχών, κάνω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να προχωρήσω. Θα δω πως θα πάνε τα πράγματα και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και θα τοποθετηθώ ξανά. Εδώ πέρα νομιμοποιείται η ανομία. Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής αν και τα περισσότερα τα έχουμε πει μέσα από την ανακοίνωσή μας'' είπε στην κάμερα της Cosmote TV. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να συντάξουμε ένα μεγάλο πλάνο για όλο τον Παναθηναϊκό που πρέπει να έχει το δικό του γήπεδο. Βλέπωντας με το Athens Alive ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο, εξετάζουμε άλλες λύσεις όπως το Γουδί, ο Βοτανικός, η Λεωφόρος, θα δούμε. Έχουν γίνει συζητήσεις για τον Βοτανικό, είναι η πιο εφικτή λύση αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, να υπάρξει γήπεδο μπάσκετ. Αν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι για όσα γίνονται, ο Παναθηναϊκός θα μεγαλουργήσει.

Είχα πει θα κάνω συνέντευξη Τύπου, υπάρχουν δεδομένα και προαπαιτούμενα. Θα πρέπει να διορθώσει η κυβέρνηση την αδικία,δεν γίνεται να μην έχει δικό του γήπεδο ο Παναθηναϊκός και εμείς να αναλάβουμε την ευθύνη μας και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια, τότε και μόνο τότε θα γίνει πρωταγωνιστής ο Παναθηναϊκός».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top