Εγκωμιαστικά σχόλια για τον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Ένας μαραθώνιος μόνο εύκολος δεν είναι

6ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Με ρεκόρ σε όλους τους τομείς διεξήχθη στη Ρόδο στις 14 Απριλίου, ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος του νησιού που συγκέντρωσε σχεδόν 4.000 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο. Οι εγγραφές – ρεκόρ σε δρομείς και χώρες, ο καλύτερος χρόνος φέτος στον Μαραθώνιο που έχει γίνει ως τώρα στην Ελλάδα, η προσέλευση των θεατών, αλλά και η ζεστή «αγκαλιά» της τοπικής κοινωνίας στη διοργάνωση, αποδεικνύουν την επιτυχία του Αγώνα.

Πέρα από τα ρεκόρ, η επιτυχία της διοργάνωσης αντανακλάται στα διθυραμβικά μηνύματα και σχόλια των μετεχόντων, με τα οποία τονίζουν την άψογη διοργάνωση, τις ιδανικές συνθήκες, την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών, καθώς και την ομορφιά της Ρόδου.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του δεύτερου στο αγώνισμα του Μαραθωνίου, Γιώργου Μίνου: «Μαραθώνιος Ρόδου: Ο πιο όμορφος αγώνας για εμένα. Ένας μαραθώνιος μόνο εύκολος δεν είναι, όταν όμως γίνεται σε αυτό το πανέμορφο νησί με αυτήν την υπέροχη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα τότε τα ξεχνάς όλα ( κούραση, πόνο, τα χιλιόμετρα για να τελειώσεις ), γιατί απλά απολαμβάνεις τα πανέμορφα χρώματα τις θάλασσας, το αρχοντικό κάστρο, τα σούπερ αρχιτεκτονικά κτήρια που σε γυρίζουν σε άλλες εποχές. Η αύρα αυτού του αγώνα είναι απίστευτα θετική και σίγουρα σε αυτό συμβάλουν εκτός από αυτό το εκπληκτικό νησί και οι σούπερ διοργανωτές που αγαπάνε αυτό που κάνουν το οποίο μεταδίδεται σε όλους εμάς που πήραμε μέρος σε αυτήν την όμορφη γιορτή».

Ο Meike Villwock από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας έστειλε το εξής μήνυμα: «Θέλω προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την υπέροχη εμπειρία που ήμουν τυχερός να ζήσω κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου. Η φιλοξενία ήταν κορυφαία και οι αναμνήσεις από τον αγώνα, τις εκδρομές, το φαγητό και τους ανθρώπους, είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα».

Ο Molina Maratonista από την Κόστα Ρίκα, μεταξύ άλλων έγραψε: «Μια εξαιρετική διοργάνωση. Η άψογη ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Το όμορφο και μοναδικό μετάλλιο. Η διαδρομή με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος και την Παλιά Πόλη της Ρόδου. Νομίζω ότι όλοι, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας, θα πρέπει να τρέξουμε έναν μαραθώνιο όπως αυτός της Ρόδου. Η Ρόδος με μετέτρεψε σε ένα καλύτερο άτομο».

Ο Δημήτρης Ποάλας από τα Ιωάννινα, επισήμανε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και σε όλους όσους βοήθησαν για αυτό τον αγώνα! Ήταν όλα φανταστικά! Καταφέρατε να είναι ένας αγώνας κορυφαίου επιπέδου! Ελπίζω του χρόνου να μπορέσω να είμαι πάλι (καθώς έρχομαι από τα μακρινά Ιωάννινα)! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να έρθει πολύ περισσότερος κόσμος τα επόμενα χρόνια!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top