Δέκα περίεργα αθλήματα που θα σε συναρπάσουν!

Ποιο είναι το πιο ξεκαρδιστικό σπορ;

Την Capoiera την ξέρετε ίσως οι περισσότεροι. Είναι ένα από τα πιο ενεργητικά σπορ στον κόσμο, που συνδυάζει φαντασία, χορευτικές κινήσεις και ακροβατικά και θυμίζει πολεμική τέχνη! Τα υπόλοιπα, άραγε, αθλήματα τα έχετε ακούσει ποτέ;

Sepak Takraw

Μια εναλλακτική μορφή βόλεϊ που χρονολογείται πίσω στον 15ο αιώνα και σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς όποιο μέλος του σώματός σου θες για να περάσεις την μπάλα πάνω από το φιλέ, εκτός από τα... χέρια! Εύκολο; Μάλλον όχι!

BossaBall

Πόσο συναρπαστικό είναι άραγε το να παίζεις volley πάνω σε φουσκωτό τραμπολίνο; Το BossaBall συνδυάζει την τέχνη του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και της γυμναστικής!

Bog Snorkeling

Η ιδιαιτερότητα αυτού του σπορ είναι στο ότι κολυμπάς χρησιμοποιώντας μόνο τη δύναμη των ποδιών σου, φορώντας βατραχοπέδιλα. Οποιαδήποτε κίνηση με τα χέρια απαγορεύεται!

Cardboard Tube Dueling

Αυτό το σπορ θα σου θυμίσει πολύ την παιδική σου ηλικία. Παίζεις με χάρτινους σωλήνες σε στυλ σπαθιού και σκοπός είναι να κερδίσεις στη μονομαχία τον αντίπαλό σου με το να σπάσεις τον σωλήνα του, προτού σπάσει ο δικός σου!

Kite Tubing

Πόσο συναρπαστικό μπορεί να γίνει το να πετάς χαρταετό; Σίγουρα πολύ περισσότερο αν είσαι και εσύ... πάνω στον χαρταετό. Αυτό το σπορ σου το επιτρέπει κάνοντάς σε να νιώθεις ότι πετάς, ενώ καθοδηγείσαι από μία βάρκα!

Ferret Legging

Το πιο ξεκαρδιστικό σπορ (;) της λίστας, με ιστορία 2.500 χρόνων, στο οποίο δοκιμάζεις την αυτοσυγκράτηση και τη συγκέντρωσή σου! Οι κανόνες είναι απλοί: Βάζεις ένα... τρωκτικό μέσα στο παντελόνι σου και αυτός που θα αντέξει περισσότερο κερδίζει!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top