Απίστευτο: Πάλι σκόραρε ο Ράμσεϊ και πέθανε διάσημος – 17 συμπτώσεις;

Και να θες, γίνεται μετά να μην πιστέψεις στην «κατάρα»;

Άαρον Ράμσει και Κιθ Φλιντ

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Άαρον Ράμσεϊ σκόραρε ξανά και πέθανε ένας διάσημος!

Η περίφημη «κατάρα», που κυνηγάει τον παίκτη της Άρσεναλ, βρήκε ένα ακόμη θύμα, καθώς πέθανε ξαφνικά στα 49 έτη, ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ!

Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή - Πέθανε ο τραγουδιστής των Prodigy

O Άαρον Ράμσεϊ σκόραρε το Σάββατο 2 Μαρτίου στον αγώνα πρωταθλήματος της Τότεναμ με την Άρσεναλ, ανοίγοντας το σκορ στο 16ο λεπτό. Ποιός ξέρει πόσοι διάσημοι ανά τον κόσμο καρδιοχτύπησαν τότε...

Πώς ξεκίνησε η «κατάρα»

Η «κατάρα» που ακολουθεί τα γκολ του 28χρονου Ουαλού ξεκίνησε μεταξύ σοβαρού και αστείου τον Αύγουστο του 2009, όταν πέτυχε ένα γκολ στο παιχνίδι με την Πόρτσμουθ. Τρεις ημέρες μετά πέθανε ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι. Αλλά, όπως είναι λογικό, ήταν απλά ένα πείραγμα προς τον παίκτη της Άρσεναλ, αφού κανείς δεν υποψιαζόταν πως λίγους μήνες μετά θα μιλούσαμε για «κατάρα».

Το δεύτερο χτύπημα ήταν ακόμη πιο ηχηρό και ήρθε σχεδόν δύο χρόνια μετά: ο Ράμσεϊ σκόραρε τον Μάιο του 2011 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την επόμενη δολοφονήθηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Τον Οκτώβριο του 2011 ο Ράμσεϊ έβαλε ένα ακόμη τέρμα και ο ιδρυτής της Apple, Στιβ Τζομπς, «έφυγε» τρεις μέρες μετά.

Τον ίδιο μήνα, το γκολ του Ράμσεϊ απέναντι στη Μαρσέιγ, «έστειλε» στον άλλο κόσμο την επόμενη μέρα τον πρώην δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι.

Ακολούθησαν τα επόμενα χρόνια οι: Γουίτνεϊ Χιούστον, Ρέι Γουίλιαμς, Μπόρις Μπερεζόφσκι, Πολ Γουόκερ, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Ντέιβιντ Μπάουι, Άλαν Ρίκμαν, Νάνσι Ρίγκαν, Μπρους Φόρσάιθ, σερ Κεν Ντον, Στίβεν Χόκιν και Έρικ Μπίστοου.

Σύνολο; Δεκαέξι διάσημοι που πέθαναν μετά από γκολ του Ράμσεϊ. Πλέον, μετά τον θάνατο του Κιθ Φλιντ, έγιναν δεκαεπτά…

Είναι μετά να μην πιστεύεις την «κατάρα» του Ράμσεϊ;
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top