Θλίψη στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Prodigy

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ο Keith Flint, ο ιδιόρρυθμος frontman του πασίγνωστου βρετανικού dance group, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα, παρότι ο θάνατος του Flint από την αστυνομία δε θεωρείται ύποπτος, τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ επιβεβαίωσαν ότι ο 49χρονος σταρ αυτοκτόνησε. 

«Λάβαμε μία κλήση σχετικά με την υγεία ενός άνδρα σε μια διεύθυνση στο Brook Hill, λίγο μετά τις 8:10 π.μ. τη Δευτέρα», δήλωσαν οι Αρχές «φτάσαμε στο σημείο και δυστυχώς ένας 49χρονος άνδρας ήταν νεκρός. Ο θάνατός του δεν ερευνάται ως ύποπτος και ο φάκελός του θα παραδοθεί στον ιατροδικαστή».

Σύμφωνα με το επίσημο προφίλ των Prodigy στο Instagram: «Δεν το πιστεύω που το λέω, αλλά είναι αλήθεια. Ο αδερφός μας ο Keith αυτοκτόνησε το σαββατοκύριακο. Είμαι σοκαρισμένος, θυμωμένος, μπερδεμένος και βαθύτατα λυπημένος» έγραψε o Liam Howlett, ένας εκ των μελών της μπάντας.

Ποιος ήταν ο Flint

Έγινε ο τραγουδιστής των Prodigy εντελώς τυχαία, καθώς στην αρχή είχε προσληφθεί ως χορευτής. Ωστόσο, λόγω των φωνητικών του ικανοτητών τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν πως πρέπει να βγει... μπροστά!

Τους Prodigy δημιούργησε το 1990 ο παραγωγός Liam Howlett και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή γκρουπ ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο δίσκος τους «Music for the Jilted Generation» έφτασε στην κορυφή των βρετανικών τσαρτς και θεωρείται ορόσημο για το συγκεκριμένο είδος. 

Ο Flint ήταν πιο γνωστός για δύο τραγούδια. Το «Firestarter» και το «Breathe», τα οποία έγιναν σήμα-κατατεθέν της βρετανικής ρέιβ σκηνής.

Διατηρούσε σχέση με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Gail Porter τη δεκαετία του 1990 και αργότερα παντρεύτηκε τη Γιαπωνέζα DJ Mayumi Kai. Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσεξ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top