O "χρυσός" Mίλτος Τεντόγλου στο Star

Έκανε όλη την Ελλάδα να σκιρτά από υπερηφάνεια

Ο Μίλτος Τεντόγλου πετά προς  την κορυφή της Ευρώπης και ολόκληρη η Ελλάδα  σκιρτά από υπερηφάνεια! Μια γαλανόλευκη αγκαλιά  για  τον Βενιαμίν της ομάδας που στα 20 χρονιά έγινε ο νεότερος Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης.

Μια νύχτα μαγική κι ονειρεμένη που ξεκίνησε  στο πέμπτο του άλμα.Ο Μίλτος απογειώθηκε  στα 8,25  με την σκέψη στους δικούς του αλλά και στα θύματα των φονικών πυρκαγιών!

«Πενθούμε και εμείς όπως ολόκληρη η Ελλάδα και τους σκεφτόμαστε. Χάρηκα πάρα πολύ που τους έδωσα έστω και λίγη χαρά μέσα σε αυτόν τον πόνο που ζούνε τις τελευταίες μέρες» είπε στο Star.

Ολόκληρη η Ευρώπη στους  ρυθμούς του χρυσού παιδιού  που άρχισε να μετρά τα αστέρια όταν όπως βλέπετε "πετούσε" στους δρόμους των Γρεβενών κάνοντας παρκούρ.... 

Τα βίντεο με τον  ίδιο και τους φίλους του να κάνουν  παρκούρ στα χρόνια της αθωότητας  έχουν ξεχωριστή θέση στην συλλογή  του παιδιού που δεν σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται.

«Έκανα παρκούρ με τους φίλους μου με είδε ο προπονητής και με παρότρυνε να ασχοληθώ με τον στίβο».
  
Είναι η στιγμή που η ζωή του κλείνει πονηρά το μάτι!

Ο εμπειρος προπονητής του στίβου Βαγγέλης Παπανίκος διακρίνει κάτι στον 15χρονο τότε Μίλτο.

Πλησίασε τους νεαρούς παρκουρίστες και απλά τους πρότεινε  να κάνουν το αγαπημένο τους χόμπι μέσα κι όχι έξω από το στάδιο.

Ο Μίλτος, απογειώθηκε, προσγειώθηκε, εκτοξεύτηκε! 

Αλλά πατά γερά στο πόδια του και δεν ξέχασε τα παιδιά που πέταγε  μαζί του  κυνηγώντας το όνειρο 

«Απάντησα στα μήνυμα που μου έχουν στείλει όχι μόνο φίλοι» και σε πολύ κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάπως έτσι το παραμύθι έγινε ιστορία που από το βράδυ της Τετάρτης άρχισε να γράφεται με ολόχρυσα γράμματα προς τιμήν του νεότερου Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης.

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top