Η καυτή Βιτάλια Ντιατσένκο νέα βασίλισσα του τένις

Θαυμάσια εμφάνιση από την νικήτρια

Θύμα έκπληξης στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον έπεσε η Μαρία Σαράποβα, η οποία ηττήθηκε 2-1 σετ από την Βιτάλια Ντιατσένκο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Πολλοί μάλιστα μιλάνε για τη νέα βασίλισσα του τένις .

Θαυμάσια εμφάνιση από την νικήτρια. Αξιοσημείωτη εμφάνιση. Δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στη νίκη...Εδώ είναι η απογοήτευση της Σαράποβα για την δυνατή εμφάνιση.

Έφτασε στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης...έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη τενίστρια στον κόσμο...πρωταγωνίστησε σα μοντέλο σε διαφημίσεις μεγάλων εταιρειών... Έγινε η ίδια επιχειρηματίας και προώθησε τα προϊόντα της.

Στα 31 της χρόνια η Μαρία Σαράποβα είναι από τους θρύλους του γυναικείου επαγγελματικού τένις, όχι μόνο για τις επιδόσεις της μέσα στα κορτς αλλά και για τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις έξω από αυτά 

Πέταξε τη Σαράποβα έξω από το Γουίμπλεντον 

Η 27χρονη επίσης Ρωσίδα Βιτάλια Ντιατσένκο δεν ήταν τόσο τυχερή. Ταλαιπωρήθηκε πολύ στην καριέρα της από τραυματισμούς και προβλήματα υγείας. Επανήλθε όμως στα κορτς με εντυπωσιακό τρόπο. Νίκησε τη Σαράποβα και μάλιστα το έκανε στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον.

Είναι η πρώτη φορά που η διάσημη Ρωσίδα τενίστρια αποκλείεται από τον πρώτο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά. 

Εκτός όμως από την απόδοσή της στα γήπεδα η συμπατριώτισσα της Σαράποβα  27χρονη τενίστρια τη συναγωνίζεται και εκτός των γηπέδων 

Οι φωτογραφίες που αναρτά κατά καιρούς στο προφίλ της στο Instagram, μιλούν από μόνες τους.

Φωτογραφίζεται με μαγιό, με τη στολή του τένις, με βραδινά ή σέξι κοντά φορέματα...

Δείχνει λοιπόν ότι συναγωνίζεται επάξια τη Βασίλισσα Μαρία. Η οποία όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη...

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό Δελτίo ειδήσεων του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top