Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ η Ελληνογαλλίδα Γκαμπριέλα Παπαδάκη

Δείτε το βίντεο

Η Ελληνογαλλίδα αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Γκαμπριέλα Παπαδάκη κατέκτησε με τον Γκιγιόμ Σιζερόν το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Υπό τους ήχους της Σονάτας του Σεληνόφωτος και έχοντας στην καρδιά της τον Γιάννη Ρίτσο, η Γκαμπριέλα έδειξε με τον Γκιγιόμ, τι σημαίνει να κυλάει στις φλέβες σου ελληνικό αίμα.

Η 22χρονη αθλήτρια και ο 23χρονος συμπατριώτης της δεν έκαναν ούτε ένα λάθος.  Ξεπέρασαν τον εαυτό τους, έσπασαν νέο ρεκόρ, αφήνοντας στη 2η θέση τους αμερικανούς και στην 3η θέση τους Καναδούς.

«Κάναμε μια υπέροχη εκτέλεση και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν πολύ ξεχωριστός διαγωνισμός» δήλωσε η ίδια.

Το σέξι ατύχημα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα μήνα πριν η Γκαμπριέλα Παπαδάκη έχασε το χρυσό μέσα από τα χέρια της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, όταν ξαφνικά λύθηκε το φόρεμα της. Ο πατέρας της, γνωστός και ως βασιλιάς του γύρου στο Τέξας, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Star.

Από μικρό κοριτσάκι πάλευε γι' αυτή την ώρα. Εκτός από τον πάγο,  λατρεύει την οικογένεια της και τα ταξίδια με τον καλό της, στην Ελλάδα, τη δεύτερη πατρίδα της. Τον Ιούλιο του 2015, μετά τα capital controls και το δημοψήφισμα έγραφε:

 «Κλείστε εισιτήρια, φάτε, χορέψτε, αγοράστε ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Αν δώσετε αγάπη στους Έλληνες, δεν θα απογοητευτείτε ποτέ, γιατί αυτή είναι η πιο όμορφη χώρα που έχω δει ποτέ. Στην Ελλάδα, στη χώρα της καρδιάς μου. Σ' αγαπώ».

Το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να δώσει ρεσιτάλ στα Χανιά, στη...  σούστα αυτή τη φορά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top