Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει για 4η χρονιά το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «Ευχοστολίδια»

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από τα «Παιδικά Χωριά SOS», το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα» και το «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας» γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ, για τέταρτη χρονιά, συνεχίζει τη μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης και καλεί όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια, που έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά που υποστηρίζονται από τα «Παιδικά Χωριά SOS», το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα» και το «Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας».

Πλήθος κόσμου, επώνυμοι και αθλητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΟΠΑΠ για να δουν τις ευχές των παιδιών στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, αθλητές από τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου. Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς, υλοποιεί έργα υποδομής, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος. Ολοι  μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν σε αυτή την πρωτοβουλία, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

 

 

Δείτε περισσότερα στο video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top