Ο Ronaldo κέρδισε τη χρυσή μπάλα και είπε πως είναι ο καλύτερος από όλους

"Είμαι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου" ανέφερε ο άσος της Ρεάλ

Η χρυσή μπάλα πήγε στον Ronaldo

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Την χρυσή μπάλα κέρδισε ο Ronaldo και  έφτασε πλέον  τις πέντε κατακτήσεις, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του μεγάλου αντιπάλου του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Ο άσος της Ρεάλ παρέλαβε το βραβείο που δίνει το περιοδικό France Football, στον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς και όπως είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο ίδιο το  περιοδικό δεν πιστεύει πως είναι κάποιος καλύτερος από αυτόν.

Ο Ronaldo κέρδισε τη χρυσή μπάλα και είπε πως είναι ο καλύτερος από όλους

«Δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από εμένα. Είμαι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κανείς δεν κάνει πράγματα που δεν μπορώ να κάνω κι εγώ. Αλλά βλέπω πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν άλλοι. Κανείς δεν είναι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής από εμένα. Από όταν ήμουν 14,15 και 16 ετών γνώριζα ότι είμαι διαφορετικός από τα άλλα παιδιά. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν καλός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αγωνιζόμουν στο πλάι παικτών όπως οι Γκιγκς, Κιν και Φέρντιναντ. Είχα ταλέντο. Η αγγλική νοοτροπία είναι διαφορετική και αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν πολύ για να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στη Μάντσεστερ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top