Ο Νεϊμάρ έπιασε το τζόκερ... στον έρωτα!

Βρέθηκε περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις

Ο Νεϊμάρ έπιασε το τζόκερ με αιθέριες καλλονές

​Ποιος είδε τον Νεϊμάρ και δεν τον ζήλεψε στο πάρτι το οποίο διοργάνωσε η Παρί για το Halloween! Ο άσος των Παριζιάνων μεταμφιέστηκε (με μεγάλη επιτυχία ομολογουμένως) σε Τζόκερ, τον αντίπαλο του Μπάτμαν και έπιασε το τζόκερ στον... έρωτα καθώς βρέθηκε περιτριγυρισμένος από αιθέριες υπάρξεις. Άλλο που δεν ήθελαν τα σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης και φούντωσαν οι φήμες για νέο ειδύλλιο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Η γυναίκα που είχε μεταμφιεστεί σε catwoman βγήκε γρήγορα από το κάδρο καθώς είναι η αδερφή του, Ραφαέλα. Η Ντάμα κούπα (Queen of hearts) που πόζαρε με νάζι στο πλευρό του είναι η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, μοντέλο εκ Βραζιλίας, η οποία όμως έχει σχέση με τον Γερμανό τερματοφύλακα της Παρί, Κέβιν Τραπ.

Ο Κέβιν Τραπ και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στις διακοπές τους

Το ενδιαφέρον τον ταμπλόιντς έπεσε λοιπόν στην ξανθιά καλλονή Μπαρ Ζόμερ, η οποία είναι επίσης μοντέλο με καταγωγή από το Ισραήλ και φαίνεται να θέλγεται από τους άσους που κρατά στο μανίκι του ο Τζόκερ Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν δίστασε να παίξει επιθετικά και στα σχόλια που έκανε στην φωτογραφία τους στο ινσταστορι "κατηγορώντας" τo 23χρονο μοντέλο για έλλειψη φαντασίας, αφού εμφανίστηκε στο πάρτι χωρίς μεταμφίεση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top