Europa League: H Μίλαν διέσυρε με 5-1 την Αούστρια

«Σεληνιασμένη» εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης

H Μίλαν διέσυρε με 5-1 την Αούστρια

Με το... καλημέρα η Μίλαν φρόντισε να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό» για την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Europa League.

Δεκατέσσερα λεπτά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στο «Ερνστ Χάπελ» ήταν αρκετά για τους «ροσονέρι» να πετύχουν τρία γκολ (7΄ Τσαλχάνογλου, 10΄,20΄ Αντρέ Σίλβα) και να κάνουν «περίπατο» απέναντι στην Αούστρια την οποία διέλυσαν με 5-1.

Ο Πορτογάλος στράικερ Αντρέ Σίλβα πέτυχε χατ τρικ (σκόραρε και στο 56΄), ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 63΄ ο Σούσο. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν προσωρινά με τον Μπόρκοβιτς στο 47΄.


Η ομάδα του Μοντέλα άφησε πίσω της τη συντριβή από την Λάτσιο στη Serie A (1-4) και μπήκε με τον ιδανικότερο τρόπο στη διοργάνωση, την οποία και φιλοδοξεί να κατακτήσει.


Κίτρινες: Μοχάμεντ - Κεσιέ

Οι ενδεκάδες:
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΗΣ (Φινκ):
Χάτζικιτς, Κλάιν, Μοχάμεντ, Βέστερμαν (42΄ Μπόρκοβιτς), Μαρτσίνκο, Χολσχάουζερ, Σερμπέστ, Πρόκοπ, Πιρές, Μονσχάιν, Λι (74΄ Ντε Πάουλα).


ΜΙΛΑΝ (Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι (75΄ Μουσάκιο), Μπονούτσι, Ζαπάτα, Αντονέλι, Τσαλχάνογλου, Μπίλια, Κεσιέ (63΄ Μποναβεντούρα), Αμπάτε, Κάλινιτς (62΄ Σούσο), Σίλβα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top