Στανόγιεβιτς τέλος από τον ΠΑΟΚ, νέος προπονητής ο Λουτσέσκου!

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης - Πρώτη ανάρτηση 17:07

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και την πρόσληψη του πρώην προπονητή της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέκου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την αντικατάσταση προπονητή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση. Σε αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η διοίκηση και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης. Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ο Λουτσέσκου αναμένεται μάλιστα να βρίσκεται σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης,  στις συζητήσεις για να αναλάβει την ομάδα,  ο Λουτσέσκου δεν  δίστασε  να δεσμευθεί για τους υψηλούς στόχους του «Δικεφάλου»,  παρά τον  λίγο χρόνο  που έχει στη διάθεσή του. Για τον ίδιο λόγο,  η συμφωνία για το συμβόλαιό του έκλεισε άμεσα και χωρίς διαπραγματεύσεις, παρά μόνο για τα μπόνους επίτευξης στόχων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top