Παρουσίασε τον Χάσι ο Ολυμπιακός: Θα παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους ο νέος τους τεχνικός

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους ερυθρόλευκους ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Τον αντιμετώπισα δύο φορές με την Άντερλεχτ και αντιλήφθηκα το μεγαλείο του και την ατμόσφαιρα του γηπέδου, σε σημείο που κάποιοι παίκτες μου φοβήθηκαν. Ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έκανε την τιμή να με επιλέξει. Έρχομαι με μεγάλες φιλοδοξίες και πρώτο στόχο να μπούμε στους ομίλους του Champions League» είπε -μεταξύ άλλων- ο Αλβανός προπονητής, τονίζοντας ότι ξέρει πολύ καλά τον Ολυμπιακό και πως στόχος του είναι το επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο.

Λίγη ώρα μετά την παρουσίαση του Αλβανού, ήρθε και η τυπική επικύρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών από την ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Μπέσνικ Χάσι. Μαζί του, στο τεχνικό επιτελείο, εντάσσονται οι Μάρκο Μπάμπιτς (βοηθός προπονητή), Μπαρτ Μέερτ (αναλυτής) και Στέφεν Φανχάρεν (προπονητής φυσικής κατάστασης)».

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες του deal, οι συμπατριώτες του Χάσι κάνουν λόγο για συμβόλαιο 2+1 ετών με απολαβές 600.000 ευρώ το χρόνο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top