Ρίχνει καρφιά εντός και εκτός γηπέδου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-Πήρε βραβείο και τους την... είπε!

Τα δικά τους βραβεία της χρονιάς στο ΝΒΑ μοίρασαν οι Starters. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναδείχθηκε ο «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης», με τους τέσσερις από τους πέντε παρουσιαστές να τον ψηφίζουν.

Όταν παρέλαβε το βραβείο του, ο «Greek Freak»πέταξε το καρφάκι του στον ελληνικής καταγωγής Τας Μελά, που είχε πει πριν από δύο χρόνια ότι είναι «υπερεκτιμημένος».

«Πριν δύο χρόνια ο Τας είχε πει πως είμαι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης. Τώρα, το 2017, λέει ότι είμαι ο πιο βελτιωμένος. Το εκτιμώ», ανέφερε ο Έλληνας διεθνής.

«Είναι φαινόμενο. Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει. Αν προσθέσει στο ρεπερτόριό του και το σουτ, δεν θα μπορεί να τον σταματήσει κανένας και ίσως θα μπορεί να γίνει ο MVP», είπε  προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ο παρουσιαστής .

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει μια ιστορική πρωτιά στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου καθώς είναι ο πρώτος στην ιστορία που βρέθηκε στην πρώτη 20άδα σε πέντε στατιστικές κατηγορίες. Σε πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα και τάπες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top